Çok Bulutlu

15°C
Konya

USD
43.8990
44.0800
EUR
50.9210
51.2110
ALTIN
7312.0300
7464.6000
GBP
58.4610
59.1320
ÇEYREK AL.
11846.6800
12470.0000

Meyve ve Sebze Üreticileri Birlikleri genel kurul toplantıları gerçekleştirildi

Meyve ve Sebze Üreticileri Birlikleri genel kurul toplantıları gerçekleştirildi
Meyve ve Sebze Üreticileri Birlikleri genel kurul toplantıları gerçekleştirildi
Kayıt Tarihi: 10.04.2026 15:43 - Son Güncelleme: 17.04.2026 06:27
YAZI
A
Denizli’nin Çameli ilçesinde Meyve ve Sebze Üreticileri Birlikleri’nin genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın da katıldığı kongrede, üretimde süreklilik ve destek mesajları ön plana çıktı.
Çameli Meyve ve Sebze Üreticileri Birlikleri genel kurul toplantıları, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, birlik üyeleri ve üreticilerin katılımıyla yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrelerde, ilçedeki tarımsal faaliyetlerin geleceği ve projeler masaya yatırıldı. Meyve Üreticileri Birliği Genel Kurulu’nda gerçekleştirilen seçimlerde, mevcut yönetim kurulu güven tazeledi. Yapılan oylama sonucunda Hamit Tuncer yeniden başkanlığa seçilerek görevine devam etti. Sebze Üreticileri Birliği Genel Kurulu’nda ise bayrak değişimi yaşandı. Kongre sonucunda Selma Tutgun, birliğin yeni başkanı olarak göreve başladı.
Seçim sonrası bir konuşma yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, birlik üyelerine teşekkür ederek, yerel yönetim olarak üreticilere verdikleri desteğin artarak süreceğini ifade etti. Yeni yönetime başarılar dileyen Başkan Arslan, "Üreticilerimizin her zaman yanında olmaya, sorunlarına çözüm üretmeye devam edeceğiz" dedi. Çameli’nin tarımsal potansiyelini yukarı taşımayı hedeflediklerini belirten Başkan Arslan, özellikle coğrafi işaret tescili bulunan Çameli Fasulyesi ve Çameli Cevizi’ne yönelik özel desteklerin ve tanıtım çalışmalarının kesintisiz süreceği ifade etti.
ETİKETLER:

Benzer Haberler

Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler