Açık

24°C
Konya

USD
43.8990
44.0800
EUR
50.9210
51.2110
ALTIN
7312.0300
7464.6000
GBP
58.4610
59.1320
ÇEYREK AL.
11846.6800
12470.0000

Canik Keşif Kampüsü’nde proje şenliği

Canik Keşif Kampüsü’nde proje şenliği
Canik Keşif Kampüsü’nde proje şenliği
Kayıt Tarihi: 28.06.2026 10:47 - Son Güncelleme: 29.06.2026 21:24
YAZI
A
Samsun’un Canik ilçesinde bulunan Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü öğrencileri tasarladıkları projelerle alkışları topladı.
Canik Belediyesi’nin Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde Deneyap Teknoloji Atölyesi Proje Şenliği gerçekleştirildi. Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü öğrencilerinin eğitim dönemi boyunca hazırladığı 58 projenin görücüye çıktığı şenlikte, ayrıca deney ve gözlem etkinlikleri gerçekleştirildi. Astronomi, havacılık ve uzay bilimleri alanında öğrencilerin tasarımını ve üretimini tamamladıkları projelerin dikkat çektiği şenlikte, heyecan ve sevinç dolu anlar yaşadı.
Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde teknolojiyi üreten nesilleri yetiştirmeye devam ettiklerine işaret eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik’te geleceğin teknoloji liderlerini yetiştirdiklerini söyledi. Canik’te bilgilerini değere dönüştüren bir gençliği toplumumuza kazandırmayı hedef dediklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, "Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsümüzde öğrencilerimizi yenilikçi teknolojilerle tanıştırıyor, kendilerinde teknoloji farkındalığı oluşturuyoruz. Bilim ve teknoloji alanında uygulamalı eğitimler, deney ve gözlem çalışmalarıyla öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Bilgileri ve yetenekleriyle projeler geliştiren, geliştirdikleri projelerin üretimlerini gerçekleştiren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum" diye konuştu.
ETİKETLER:

Benzer Haberler

Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler